Kategoriler
Emlak Haberleri

Strada Bahçeşehir projesinde yüzde 25 indirim, yüzde 0.99 oran

Bahçeşehir 2. Kısım’da yükselen Strada Bahçeşehir projesindeki dairelere yüzde 0,99 oranlarla 120 ay vadede ödeme planı oluşturuluyor. Ayrıca, konutlara yapılacak peşin ödemede yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Teslimlerinin hemen yapıldığı dairelerin fiyatı, birinci etapta 375 bin liradan başlıyor.

Strada Bahçeşehir projesinde konut seçenekleri

Akzirve Gayrimenkul tarafından yaşama geçirilen Strada Bahçeşehir projesi, 105 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunuyor. Büyük yeşil alanlara yer verilen projedeki 2 bin 500 adet dairenin yanı sıra 100’ün üzerinde cadde ve mağazalarda proje sakinlerinin hizmetine hazır durumda.

İstanbul Havalimanı’na 20 dakikalık mesafede yer alan projede; yürüyüş parkurları, süs havuzları, restoran, kafe, rengârenk bitkiler, fitness tesisi ve sauna bulunuyor. Mercedes Bulvarı’nda yer alan projedeki dairelerde, çok sayıda cama yer veriliyor. Bu sayede dairenin içi, bol miktarda ışık alıyor. Ebeveyn banyosunun da bulunduğu daireler, anksatre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Konutların ısınması merkezî sistemle gerçekleştiriliyor.

Çocuk oyun alanlarına yer verilen projedeki bir odalı ve bir salonlu daire seçenekleri 58 metrekare büyüklüğü ile 89 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Projedeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri

Hayat Park’a bisikletle 5 dakikada ulaşılabildiği Strada Bahçeşehir projesindeki iki odalı ve bir salonlu daireler 97 metrekare büyüklüğü ile 152 metrekare büyüklüğü arasında. Okulları, hastaneleri, sanayi sitelerini ve alışveriş merkezlerini çevresine alan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri, 126 metrekare büyüklüğü ile 167 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Toplu taşıma otobüslerini çevresine alan projedeki satışına devam edilen dört odalı ve bir salonlu daire tipleri 211 metrekare büyüklüğü ile 270 metrekare büyüklüğü arasında. Beş odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 233 metrekare büyüklüğü ile 284 metrekare büyüklüğü arasında.

Strada Bahçeşehir adres ve iletişim

Akzirve Strada: 2. Kısım Mahallesi, Mercedes Bulvarı, No: 137, Bahçeşehir – Başakşehir / İstanbul

Telefon: 444 33 58

Elektronik posta adresi: [email protected]