Kategoriler
Proje Haberleri

Studio Canyon Kepez hemen tapu teslim

Studio Canyon Kepez konut projesi bitmek üzere olup, hemen tapu teslim durumundadır. Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer alan proje GLR Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.656 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 316 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

GLR Yapı İnşaat firması imzası taşıyan proje 8.656 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Farklı mimari yapısı ile dikkat çeken binada toplam 316 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 45 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 35 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca kartlı giriş sistemi de mevcuttur. Konut projesi, açık ve kapalı otopark alanı ile araçlarınızı rahatlıkla park edebilmeniz için tasarlanmıştır. Sosyal donatı açısından oldukça zengindir. İçerisinde 2 adet 215 metrekarelik yüzme havuzu, fitness ve spor salonu, 10 adet 100 metrekarelik ortak kullanım terası ve geniş yeşil alanlar gibi imkanlar sunmaktadır.

Üstelik asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelli bireylerin yaşam kolaylığı gözetilerek tasarlanan konutlarda, daireler arası ısı ve ses yalıtımı da sağlanmıştır. Konutların yerden ısıtma sistemine sahip olması da ayrıca bir avantajdır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup ankastre mutfak seti, beyaz eşya ve set üstü ocak gibi pek çok özellik sunmaktadır. Geniş koridorlara sahip dairelerde Fransız balkonlar da yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması ile estetik bir görünüm kazandırılmıştır.

Studio Canyon Kepez konumu hakkında

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer alan proje Altınova Orta Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kolay ulaşım imkanı sunan merkezi bir konuma sahip olan bu bölge, Antalya’nın en popüler alışveriş merkezi Mall Of Antalya, İsveçli mobilya mağazası IKEA ve metro istasyonuna sadece 1 kilometre mesafededir. Ayrıca, havaalanına sadece 2 kilometre uzaklıktadır, bu da ulaşım için ek bir kolaylık sağlamaktadır.

Studio Canyon Kepez fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumundaki Studio Canyon Kepez projesinde yatırıma uygun ve yüzde yüz kazanç sağlama fırsatı bulunmaktadır. Brüt 45 metrekare olan 1 artı 1 daireler 2.975.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (555) 552 42 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…