Kategoriler
Proje Haberleri

Su Sesi Luxury Life Satışları Devam Ediyor

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Su Sesi Luxury Life projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi Elber İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. İnşaat çalışları devam eden projenin daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Alanyurt Kozluca yolu üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 4 konut bloğu yer alan projedeki bloklarda 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Proje kapsamında hayata geçirilecek olan konutların büyüklükleri ise brüt 163 metrekare ve net 143 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Yerden ısıtma sistemi ile ısınan daireler, son derece ferah ve geniş tasarlanmıştır.

Konut projesi içerisinde, kapalı spor salonu, kafeterya, sauna, açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Aynı zamanda çocuk oyun parkı, çardak ve süs havuzu, süpermarket gibi alanlar da mevcuttur. 7/24 güvenlik sistemi ile güvenliği sağlanan sitede açık otopark da yer almaktadır. Projenin teslim tarihi 30 Haziran 2022 olarak belirlenmiştir.

Su Sesi Luxury Life Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde daire fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

3+1 brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 2.kat daireler 764.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

3. Kat 3+1 brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip daireler 748.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

1. Kat 3+1 brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip daireler 753.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Su Sesi Luxury Life konut projesi, Alanyurt Kozluca yolunda yer almaktadır. Proje, Bursa, İnegöl/Ertuğrulgazi adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0536 834 48 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…