Kategoriler
Proje Haberleri

Sudenaz City 2 satışları başladı

Sudenaz City 2 projesi kaliteli malzemeler ve birinci sınıf işçilik ile inşa edilen yaşam alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Arifiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yağcıoğlu Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı modern yapıda bloklar bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yağcıoğlu Kaya İnşaat firması imzası taşıyan proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere modern yapıda bloklar yükselmektedir. Söz konusu blokların içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Sudenaz City 2 konumu hakkında

Projei Sakarya’nın Arifiye İlçesi Arifbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konular doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sudenaz City 2 fiyatları ne kadar?

Sudenaz City 2 projesinde her bütçeye uygun, farklı ödeme kolaylıkları ile topraktan satış avantajları mevcuttur. Bununla birlikte her türlü araç peşinat yerine sayılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairlerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 281 80 90 veya 0 (530) 405 06 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…