Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sukent Beytepe projesi nerede?

Arsa alanının yüzde 85’inin yeşil alanlarla kaplandığı Sukent Beytepe projesinde 35’er katlı altı adet blok bulunuyor. Bloklarda toplam 770 adet konut yer alıyor. ASKİ çalışanlarının 1993 yılında kurduğu Sukent Konut Yapı Kooperatifi tarafından imzalanan projedeki her bloka özel sosyal tesis üniteleri bulunuyor.

Projedeki 385 araç kapasiteli açık otoparkın yanı sıra kapalı otoparkta her daireye bir adet park alanı düşüyor. ODTÜ Ormanı’na; D-200 ve E-90 yollarına kısa mesafede bulunan projenin önümüzdeki yılda bitmesi bekleniyor.

Sukent Beytepe daire seçenekleri

Blokların ilk 30 katın her birine dörder adet daire, diğer katlara ise ikişer adet daire düşüyor. Akıllı ev sistemine sahip daireler, ebeveyn yatak odasıyla inşa ediliyor. Projedeki yedi farklı daire tipi, dört oda ve bir salonuyla inşa ediliyor.

İçinde çamaşır odasına da yer verilen projedeki konutlar, net 179,29 metrekare büyüklüğü ile net 195,75 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle inşa ediliyor. Projedeki konut tiplerinin üçünde ikişer adet balkona yer verilirken diğer daire tiplerinde ise üçer adet balkon bulunuyor. Projede ortalama daire fiyatları 750 bin TL civarında bulunuyor.

Bütün daire tiplerinde 15,48 metrekare büyüklüğünde kış bahçesine yer veriliyor.

Projedeki sosyal imkanlar neler?

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi’ne yürüyerek ulaşım imkânı sunan Sukent Beytepe projesinde çok amaçlı spor salonları bulunuyor. Projedeki plana göre çok amaçlı spor salonlarında sosyal faaliyetler, kültür sanat aktiviteleri ve çeşitli törenler de düzenlenebilecek.

Dinlenme alanlarına da yer verilen projede, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Proje alanındaki yarı olimpik yüzme havuzu, yüzme sporlarına yönelik aktivitelere imkan tanıyor.

Sosyal tesislerinde ise çocuk oyun odalarına, hobi odalarına ve spor salonuna yer verilen proje, Türk hamamı ve saunasıyla birlikte inşa ediliyor.

Sukent Beytepe nerede?

2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin satış ofisi Beytepe Mahallesi, Lodumlu Mevkii, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.

Telefon: 0538 542 8247