Kategoriler
Proje Haberleri

Sultan Konakları Göksu 2 fiyatları

Antalya ilinin Kepez ilçesinde Sultan Konakları Göksu 2 projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Gürdal Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje toplamda dört bloktan meydan geliyor.

Bahsi geçen proje zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra da söz konusu olan Sultan Konakları Göksu 2 projesi bünyesinde barındırdığı hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Projede yer alan bloklar altı katlı olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen proje bünyesinde 69 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Göksu Mahallesi’nde hayata geçirildi. Sultan Konakları Göksu 2 projesinde bulunan konutlar 6862. Sokak No:20’de inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Sultan Konakları Göksu 2 projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edildi. Söz konusu olan konutlar 70 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip oldu.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Sultan Konakları Göksu 2 projesindeki konutların 1+1 fiyatları 195 bin TL’den başlıyor. 2+1 konutlar 325 bin TL’den, 3+1 konutlar ise 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.