Kategoriler
Proje Haberleri

Sultan’s Life Haziran 2024 tarihinde teslim

Sultan’s Life projesi bulunduğu bölgenin en canlı ve güzide konumunda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Musaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında tek blok üzerinde toplam 28 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Kaliteli yaşam alanları sunan proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Musaoğlu İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 8 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokların içerisinde toplam 28 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda 2 adet dükkan yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 108 metrekare olmaktadır. Sitenin güvenliği her zaman ön planda tutulmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile sakinlerin huzuru korunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı otopark, elektrikli araç şarj ünitesi ve engelli otoparkı gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Sosyal faaliyet alanları ise yürüyüş parkuru yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik düşünülmüştür. Engelli bireylerin de rahat edebilmesi için uygun yaşam koşulları sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sayesinde, sakinler arasında herhangi bir gürültü veya rahatsızlık oluşmamaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmıştır. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemi ise konutların daha da güvenli hale gelmesini sağlamaktadır.

Sultan’s Life konumu hakkında

İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi’nde yer alan proje Mehmet Akif Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Eşsiz bir konumda yükselen proje doğa manzarasına sahiptir. Metro ve otobüs ulaşımına sadece 1 dakikalık mesafede yer almaktadır. Üstelik çevresinde kreş, cami, eczane, okullar ve semt pazarı bulunmaktadır. Metro, metrobüs, otobüs durağı ve tren istasyonu da yakın mesafede yer almaktadır.

Sultan’s Life fiyatları ne kadar?

Sultan’s Life projesinde yer alan 3 artı 1 daireler 4.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 597 34 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…