Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Cadde’de fiyatlar 137 bin TL’den başlıyor

Sur Yapı’nın Antalya İli, Kepez İlçesi’nde hayata geçirdiği Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Sur Yapı Antalya projesindeki cadde üzerinde yer alan daire ve ofislerin satışlarına başlandı.

Sur Yapı Antalya projesinin cadde üzerinde yer alan bölümdeki daire ve ofislerin satışlarına başlandı. Cadde üzerinde yer alan Sur Cadde etabında yer alan daire ve ofisler 137 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Antalya’nın yeni caddesi Sur Cadde üzerinde bulunan 1+1 daireler ve ofisler 137 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Turkuaz etabı ve Sur Cadde’deki satışlarda uygun fırsatlarla satışlara devam ediliyor.

Sur Yapı Antalya projesinde yer alan Turkuaz etabı ve Sur Cadde’de yüzde 35 peşinat ödedikten sonra yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise 36 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. 1.3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde, Antalya’nın İstiklal Caddesi olmaya aday gibi görünüyor. Ortasından tramvayın geçtiği Sur Cadde’de yer alan dükkanlar ve ofislere olan ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor.

19 bin bağımsız bölümün bulunduğu Sur Yapı Antalya projesinde 157 bin metrekare yeşil alan ve bu alan üzerinde hayata geçirilecek olan şehir parkı, Antalya’nın en büyük parkı olacak.