Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sur Yapı Antalya projesi yakında satışta

Sur Yapı tarafından Antalya İli, Kepez İlçesi’nde 1 milyon 300 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan dev kentsel dönüşüm projesi, çevreci uygulamalarıyla Türkiye’ye örnek olacak.

Ön talep toplama süreci devam eden Sur Yapı Antalya projesindeki  çalışmaların tümü akıllı ve örnek dönüşüm metodlarıyla gerçekleştiriliyor.

Arsa üzerinde yer alan atık ve binalardan çıkan molozlar yeniden Antalya projesinde kullanılmak üzere dönüştürülüyor.  Arsa üzerinde yer alan 10 bin 764 adet ağaç peyzajda kullanılmak üzere kimliklendirildi ve muhafaza altına alındı.

Sur Yapı’nın Antalya’da hayata geçireceği 8 milyar TL yatırım değerine sahip Sur Yapı Antalya projesi, Türkiye’nin örnek dönüşüm modeli olarak tarihe geçmeye aday.

249 bin metrekaresi yeşil alan ayrılan Sur Yapı Kepez projesinin ortasında hayata geçirilecek olan şehir parkı ise yaklaşık 157 bin metrekare büyüklüğünde bir alana sahip olacak. 157 bin metrekare büyüklüğündeki parkın 91 bin metrekaresi yeşil alan, 16 bin metrekaresi gölet, 20 bin metrekaresi sera alanı, 4 bin metrekaresi çocuk oyun alanından meydana gelecek. Park içerisinde ayrıca piknik alanı, sera alanı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahaları yer alıyor.

19 bine yakın ön talep toplanan  Sur Yapı Antalya projesi  2017 yılı Kasım ayı sonunda satışa çıkacak. Yaklaşık 2 ay içerisinde de projenin temelinin atılması planlanmaktadır.

Toplam 19 bin adet dairenin yer alacağı Sur Yapı Antalya projesinde metrekaresi 3 bin TL’ye, 3 bin 500 TL’ye, 4 bin TL’ye ve 5 bin TL’ye kadar değişen her bütçeye uygun konutlar yer alacak.