Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya teslimleri devam ediyor

Sur Yapı Antalya projesi, Sur Yapı tarafından Türkiye’nin haricinde Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Sur Yapı, projenin teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Üstelik firma 2.500 konutu sahipleriyle buluşturdu. Projede, Park etabı teslimlerinin bitmesinden sonra Sur Cadde’de yapımı tamamlanan 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkânın da teslimlerine başlamıştı. Ağustos sonu itibariyle de projenin ilk sitesi olma özelliğine sahip Turkuaz Sitesi’nin teslimleri başlayacaktır. Ayrıca önümüzdeki ay itibariyle Park etabındaki 1.032 konutluk F parselin teslimlerine başlayacağı bilgisi verilmiştir.

Teslimler süratle devam ediyor

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Antalya projesinin üçüncü etabı olan Turkuaz Sitesi ve Park etabındaki 1.032 konutluk F parselin teslimlerine başlanacağı bilgisini verdi. Ayrıca Elmas; “Projemizin üçüncü etabı olan Turkuaz Sitesi ve Park etabındaki F parselin teslimlerine başlıyoruz. Sur Yapı Antalya projesinin ilk sitesi olma özelliğini taşıyan Turkuaz Sitesi ve teslimlerimizin devam ettiği Park etabının içinde bulunan 1.032 konutluk F parseldeki teslimlerimiz ile 1.414 konutu daha sahipleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Böylece yıl sonuna kadar toplam 4.000 teslim gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” Açıklamasında bulunmuştur.

Sur Yapı Antalya Park etabında 9 bin kişi yaşıyor

Başkan Elmas, projenin ortalama 8.500 konutluk bölümünde çeşitli etaplar şeklinde inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirtmiştir. Ayrıca Elmas; “Bu etaplarda kaba yapı imalatının yüzde 90’ı bitti. Pek çok etapta da ince yapı imalatı yüzde 80, yüzde 90 oranlarına ulaşmıştır.” şelinde konuştu. Başkan Elmas, Sur Yapı Antalya’da anahtar teslimlerinin devam ettiğini hatırlatmıştır. Üstelik şimdiye kadar teslim edilen 35 blokta doluluk oranının yüzde 100’e yaklaştığına değinmiştir.

 “Yeni şehrin en özel etabı”

Başkan Z. Altan Elmas, 19.000 bağımsız bölümden oluşan ve tamamlandığında 70.000 kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya projesiyle yepyeni bir şehir inşa ettiklerini aktarmıştır. Ayrıca Elmas; “Turkuaz Sitesi bu yeni şehrin en özel etaplarından birisidir. Lüks ve ayrıcalıklı konutlardan oluşuyor. Ağustos ayı sonunda teslim etmeye başlayacağımız Turkuaz Sitesi 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekler, çocuklar ve yetişkinler için açık ve kapalı yüzme havuzları bulunmaktadır. Bununla birlikte gölet kenarında dinlenme alanları, meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesi ile ön plana çıkan özellikleri dikkat çekmektedir.” Açıklamasında bulunmuştur.

Sur Cadde’de teslimler devam ediyor

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 1,3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde’nin mağazaları, modern mimarisi, kafe ve restoranlarından söz etti. Bu özellikleri ile Antalya’nın yeni çekim merkezi olacağını ifade etmiştir. Ayrıca Elmas; “Sur Cadde’de yapımı tamamlanan 7 bloktaki 485 home office ile 68 dükkân sahipleriyle buluşmaya başlamıştır. Proje, alt katlarında dükkanların, üst katlarında ise ofis ve konutların bulunduğu bloklardan oluşmaktadır. Sur Cadde, alışveriş, sanat, moda ve finans gibi her ihtiyaca hitap edecektir. Sur Cadde’de günlük ayak hareketinin 100.000, aylık 3.000.000, yıllık 36.000.000 olmasını hedefliyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

“Bir şehir haline geldi”

Başkan Elmas, dünyanın dört bir yanından ilgi görmeye devam eden Antalya projesinin inşasına ve konut teslimlerine salgın boyunca devam ettiklerini vurgulamıştır. Ayrıca Elmas, “Sur Yapı Antalya projesine başladığımız ilk günden beri sloganımız ‘Bir şehir inşa ediyoruz’ oldu. Bu sözümüzün artık hayata geçtiğini söyleyebiliriz. Sur Yapı Antalya, konutları, parkları, bahçeleri, dükkânları ve halihazırda 9.000 üzerindeki sahipleri ile yaşayan bir şehir durumuna gelmiştir.” diyerek sözlerini noktalamıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…