Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Cevher ön talep topluyor

Sur Yapı Cevher projesi her ihtiyaca cevap veren nitelikleri ile İstanbul İli, Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Sur Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje Yeni Konut Finansman Modeli ile ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Söz konusu konut projesi içerisinde 1+1 tip daireden 4+1 tip daireye kadar değişen farklı konut seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca proje tüm indirimlere ek olarak yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu, ödeme planı ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sur Yapı imzası taşıyan Sur Yapı Cevher projesi “Göz kamaştıran bir eser” sloganı ile hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ve az katlı blokları ile dikkat çekmektedir. Ümraniye konut projesi içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Söz konusu konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Her ihtiyaca uygun olarak tasarlanan projede oldukça dikkat çeken sosyal alanlar yer almaktadır. İçerisinde yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır. Bununla birlikte stüdyo odaları, fitness salonu ve sauna bulunmaktadır. Proje kapsamında ferah yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bütün konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bütün konutlarda ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve geniş balkon alanları yer almaktadır.

Sur Yapı Cevher nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul İli, Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje, İstanbul Finans Merkezi’ne de yakın bir konumda yer almaktadır. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına ve boğaz hattına yakınlığı ile kolay ulaşım imkânı sağlamaktadır. Bununla birlikte Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Ümraniye İstasyonu’na yakın konumdadır. Toplu taşıma hatlarına da bir adım mesafede yer almaktadır.

Sur Yapı Cevher ödeme koşulları nelerdir?

Sur Yapı Cevher projesinde sınırlı sayıdaki stokla Konut Finansman Modeli kapsamında satışa sunulmuştur. Buna göre; yüzde 0.69 faiz oranından başlayan oranlar ile kredi kullanma imkanı bulunmaktadır. 180 ay vadeyle kredi kullanarak konut sahibi olma imkanı sunulmaktadır. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat yeterli olmaktadır.

İlk 3 yıl taksit ödeme kolaylığı sağlayan bu model ile ev sahibi olma fırsat sunulmaktadır. Ve ayrıca ön talep toplama aşamasında olan projede firma tarafından yüzde 25 indirim yapılmaktadır. İlk yıl 18 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları henüz belli değildir. Fiyat listesi açıklandığında fiyat bilgileri web sitemizde yer alacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 57 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…