Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Exen Konakları yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta

Sur Yapı Exen Konakları projesi isminden de anlaşılacağı üzere Sur Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca konut projesinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Proje konum olarak İstanbul İli, Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. 31 bin 507 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde projelendirilmiştir. Ümraniye konut projesinde toplam 8 adet konut bloğu yer almaktadır. 8 adet konut bloğunda ise toplam 190 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sur Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen konut projesi 31.507 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İstanbul konut projesi içerisinde az katlı mimarisi dikkat çeken sekiz adet konut bloğu yükselmektedir. Bu konut bloklarında toplam 190 adet meskene yer verilmektedir. Söz konusu konut projesindeki daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere farklı tiplerden oluşmaktadır. Üstelik bu dairelerin büyüklüğü 143 metrekare ile 363 metrekare arasında değişmektedir.

İstanbul Ümraniye’de yer alan konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve hamam ayrıcalığı bulunmaktadır. Bununla birlikte geniş bahçeleri ve muhteşem peyzaj alanları ile dikkat çekmektedir. Tüm bloklarda ferah yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve geniş balkon alanları yer almaktadır.

Sur Yapı Exen Konakları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Exen İstanbul’un hemen karşısında Ümraniye Metro İstasyonu’na yürüme mesafesindedir. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, boğaz hattı, Kuzey Marmara Otoyolu ve iş ve finans merkezlerine yakın konumdadır. Bununla birlikte Altunizade, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye Plazalar bölgesi, Çengelköy ve Kadıköy gibi şehrin merkezi konumlara oldukça yakın mesafede yer almaktadır.

Sur Yapı Exen Konakları ödeme planı

Sur Yapı Exen Konakları projesinde yüzde 0.69’dan başlayan kredi oranları ile satışlar yapmaktadır. Bununla birlikte 180 aya varan vade, yüzde 10 peşinat ve ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığı sunan Yeni Konut Finansman Modeli ile konut sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir fırsat sunmaktadır. Bunların dışında ayrıca yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. İlk yıl 18 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları henüz belli değildir. Fiyat listesi açıklandığında fiyat bilgileri web sitemizde yer alacaktır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…