Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sur Yapı Lavender’de 0.69 faizle ev

Sur Yapı düşük faiz ve uzun vade seçenekleri ile vatandaşı ev sahibi yapmaya tüm hızıyla devam ediyor. Firma şimdide İstanbul, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde yeni yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor.

Sur Yapı tarafından Sancaktepe’de yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 535 adet daire yer alıyor. Az katlı ve farklı yüksekliklerde konut bloklarından meydana gelen projede 9 konut bloğu, ortadaki ana bahçe alanının çevresinde yer alıyor. 5 adet konut bloğu ise projenin giriş cephesini etrafında yer alacak şekilde tasarlandı. Projedeki Göl blokları 5 ve 6 katlı bloklardan meydana geliyor. Bahçe blokları 10 ile 12 katlı olarak projelendirilmiş, Teras blokları ise projede yer alan cadde mağazalarına komşu bir konumda yer alıyor.

Yaşamın 2019 yılı içerisinde başlayacağı alçak katlı konut projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerinden meydana geliyor. Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri 57 metrekare olarak projelendirilmiş durumda. 2+1 dairelerin büyüklükleri 90 metrekare olarak tasarlanmış durumda. 3+1 dairelerin büyüklükleri 143 metrekare olarak tasarlanırken 4+1 dairelerin alanları ise 204 metrekare olarak tasarlandı.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe ödeme planı nasıl?

57 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelere 2 bin 100 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yaparak sahip olmak mümkün. 90 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelere 2 bin 900 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yaparak sahip olmak mümkün. 143 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelere 4 bin 700 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yaparak sahip olmak mümkün. 204 metrekare alana sahip 4+1 dairelere ise 6 bin 800 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün oluyor.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde 180 aya varan vade seçeneklerine yer veriliyor. Üstelik bu 180 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile daire sahibi olunabiliyor. Hiç peşinat ödemeden, ödemeniz gereken peşinat da 5 yılda ödeyerek daire sahibi olunan Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde ayrıca yüzde 15 indirim fırsatı da sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Ataşehir’e 5 dakika, Tem oto yoluna ve bağlantı yollarında yakın, Üsküdar’a 20 dakika, Yenikapı’ya 30 dakika, Taksim’e ise 45 dakikada mesafede yer alan proje hızlı trenin Anadolu Yakası’ndaki durağına da komşu bir konumda yer almaktadır. Projenin satış ofisi ise Eyüp Sultan Caddesi, Deha Caddesi, No: 2 /3A Sancaktepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde  açık yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun alanları, amfi sahne, çim oyun alanı, çim aktivite alanı, gölet, mini halı saha, basketbol ve voleybol sahası, masa tenisi, trambolin, kaykay alanı, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness salonu, sauna, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 5 787