Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyat listesi

Sur Yapı, Türkiye’nin en popüler tatil yerlerinden biri olan Antalya’da devremülk projesi hayata geçirdi. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi, özel plajı, SPA&Wellness merkezi, tematik havuzları, aquaparkı ve pek çok tesis imkanıyla tatil yaparken para kazanmak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Projede yer alan devremülkler ömür boyu kullanılabilmektedir. Ayrıca tapusu, hisseniz oranında ve belirlediğiniz tarih aralığında kullanım hakları ile birlikte size ait oluyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyat listesi hakkında bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Devremülk Seçenekleri neler?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi devremülk seçenekleri yer almaktadır. 1+1 tip devremülkler brüt 53.94, 58.75 metrekare, net ise 50.85 ve 44.81 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip devremülkler brüt 81.95 ve 91.18 metrekare, net ise 69.38 ve 79.74 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip devremülkler brüt 107.87 ve 117.50 metrekare, net ise 93.66 ve 104.80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyat listesi

Projede satılık devremülkler için fiyatlar seçilen aylara ve dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca, devremülklerin tipine ve büyüklüğüne göre de fiyatlar farklılık göstermektedir. Yaz sezonu için satılık devremülkler için 80 bin TL peşinatla sahip olunabiliyor. Ayrıca, 1 yıl sonra 35 bin TL ara ödeme ve aylık 4.800 TL taksitle sahip olma fırsatı sunulmaktadır. Projede, 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da mevcuttur. EYL’li müşteriler için ise 15 bin TL indirim fırsatı sunulmaktadır.

Sosyal alanlar neler?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde sosyal alanlar oldukça geniş kapsamlıdır. Proje, Kepez Kent Ormanı’na komşu konumda yer almaktadır. Orman içerisinde farklı uzunluklarda koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile çeşitli orman aktivite alanları mevcuttur. Proje içerisinde macera parkuru, paintball sahası, mini bowling alanı, tenis kortu, mini futbol sahası ve basketbol sahası gibi imkanlar da mevcuttur. Çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, gölet, dinlenme alanları, piknik ve barbekü alanları da yer almaktadır. Ayrıca yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis, kardio gibi sporların yapılabileceği spor kulübü bulunmaktadır.

SPA & Wellness, aquaparklar, tematik yüzme havuzları, özel plajı ve restoranlarıyla Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi, mükemmel bir tatil deneyimi sunuyor. Ayrıca sıcak su havuzları, kumsallı yüzme havuzu, aquaparklar, çocuk kulübü, kadınlara özel yüzme havuzları gibi pek çok imkan da mevcuttur.

Projenin konumu hakkında

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi, Antalya’nın Kepez ilçesinde yer almaktadır. Projeye yakın konumda birçok alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi önemli alanlar bulunmaktadır. Ayrıca projenin havaalanına yakın olması da avantaj sağlamaktadır.

Sonuç olarak Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi, özellikle tatil yaparken para kazanmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Projenin sunduğu tesis ve imkanlarla birlikte ömür boyu kullanabileceğiniz devremülk sahibi olabilirsiniz. Ayrıca proje, Kepez Kent Ormanı’na komşu konumda olmasıyla doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunmaktadır. Detaylı bilgi almak için Sur Yapı’ya başvurabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 3 770 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri ne ulaşmak için tıklayınız…