Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 4 mevsim tatil

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi, Sur Yapı tarafından “yeni nesil tatil” anlayışı ile 4 mevsim ayrıcalıklı tatil vaat etmektedir. Gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yıllık deneyimini turizm sektörüne taşıyan Sur Yapı, yeni projesi ile çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Söz konusu projede devre mülk alanlar, tapulu devre mülklerinde resepsiyon, oda servisi, SPA&Wellness, özel plaj, tematik havuzlar, aquapark gibi pek çok tesisin imkânlarından faydalanabilmektedir. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 4 mevsim tatil yapmaya olanak veren devre mülklerin 24 ay vade farksız taksit fırsatları alınabileceğini aktardı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile tatilden para kazanma fırsatı

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’yı tasarlarken odak noktalarının 4 mevsim tatil olduğunu belirtmiştir. Ayrıca Elmas; “AR-GE çalışmalarımız neticesinde tatil beklentilerinin tamamını “dört mevsim tatil” formuyla projede alıcılarına sunuyoruz. Proje, sosyal tesisi ile 5 yıldızlı resort konsepti ile geliştirilmektedir. Tesiste, devre mülk sakinleri dört mevsim tematik havuzlarımızla sonbahar ve kış aylarında ısıtmalı havuzlardan faydalanabilmektedir. Bununla birlikte, ilkbahar ve yaz aylarında özel plaj ve Aquapark’ın tadını çıkarabilecektir. Kepez Kent ormanına komşu konumuyla orman aktivitelerini de beraberinde sunmaktadır. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde alınacak tapulu devre mülkler gün geçtikte değer kazanıyor. Bu sayede kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma fırsatı da oluşturacaktır.’’ ifadelerini kullanmıştır.

Projenin kendine ait özel plajı mevcut

Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinin kendine ait bir plajı olduğuna değinmiştir. Bununla birlikte Elmas; “Özel plajımız, Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olan Konyaaltı sahilinde yer almaktadır. Projede, yılın büyük bölümünde denize girilebilen özel plajı, Akdeniz güneşinden yıl boyu faydalanma fırsatı sunmaktadır. Konuklarımız ilkbahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde ücretsiz servislerle özel plajdan yararlanabilecekler.” şeklinde konuştu.

Çok çeşitli tematik havuzlar

Tesis içerisinde ayrıca çok çeşitli tematik havuzlar yer almaktadır. Antalya’da denize girilemeyen kısa bir dönem içinde proje sakinleri sıcak ve ısıtmalı havuzlardan faydalanmaktadır. Her mevsime uygun tematik havuzlar, kumsallı yüzme havuzu, aquapark ve çocuk yüzme havuzları bulunmaktadır. Bununla birlikte dalga havuzu, kapalı havuzlar ve zen havuzları bulunmaktadır. Bu özellikler ile devre mülk sakinlerine her mevsim pek çok ayrıcalıklı havuz keyfi sağlamaktadır.

Kepez Kent ormanına komşu

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, Kepez Kent ormanına komşu konumdadır. Orman içerisinde farklı uzunluklarda koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile çeşitli orman aktivite alanları mevcuttur. Üstelik komşularla beraber keyifli zaman geçirilebilecek kır kahvesi, kır lokantası, kafe gibi alanlar da bulunmaktadır. Macera parkuru, paintball sahası, mini bowling alanı, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol sahası bulunmaktadır. Çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, gölet, dinlenme alanları, piknik ve barbekü alanları mevcuttur. Ayrıca yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis, kardio gibi sporların yapılabileceği bir spor kulübü bulunmaktadır.

Suyla gelen sağlıktan faydalanmak isteyenlere geniş hizmet yelpazesi

Son dönemlerde dikkat çeken “sağlıklı yaşam” kavramı, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın odak noktasındadır. Spa&Wellness merkezine sahip olan projenin, suyla gelen sağlıktan faydalanmak isteyenler için geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. İçerisinde Klasik Türk hamamı, buhar odaları, saunalar, bitki terapi saunaları, macera duşları, şok duşları, cilt ve vücut bakımları bulunmaktadır.

Geniş aileler ile birlikte her şey dahil tatil fırsatı

Tapulu devre mülk sahipleri, tatil organizasyonlarını planlarken bütçelerini kişi başına hesap etmek yerine bir sefer ödeyerek geniş aileleriyle beraber olmanın keyfini sürmektedir. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesindeki geniş balkonlu konutlar, birçok kişinin konaklamasına olanak sağlamaktadır. 1 artı 1’ler 4 kişi, 2 artı 1’ler 6 kişi, 3 artı 1’ler ise 8 kişi kapasitesine sahiptir. Alıcılar beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her çeşit ihtiyaca yanıt veren eşyaları konutlarında kullanıma hazır durumda bulacaktır.

Aynı gün sahilde denize girebilme ve kayak yapabilme fırsatı

Antalya’nın dört mevsim yaşayan iklimini “dört mevsim tatil” konsepti ile devre mülk alıcısına sunan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, benzersiz konumu dolayısıyla aynı gün içinde sahilde denize girilebilme ve kayak yapılabilme fırsatı sunmaktadır. Söz konusu proje, deniz, kum ve güneşin ötesinde her yönüyle doyasıya bir tatil vaat etmektedir. Bununla birlikte tarih ve kültür gezilerinden hoşlananlar günübirlik turlarla Olimpos’tan Sagalosos’a antik yolculuğa çıkıyor. Doğa severler Köprülü Kanyon’da rafting yapabilmektedir. Salda Gölü’nde sakinliği hissediyor ve Düden Şelalesi’nin benzersiz manzarasının keyfini çıkarabilmektedir. Proje konumundan kolayca ulaşılabilen Saklıkent, Alanya Akdağ ve Isparta Davraz Kayak Merkezi yer almaktadır. Böylece proje sakinlerine kayak, kızak, snowboard, kar raftingi gibi kış sporları alternatifleri sağlamaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…