Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı teslimlerine ara vermiyor

Sur Yapı, özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firması olarak Tempo City, Sur Yapı Antalya ve Yeşil Mavi projelerindeki konutları sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, son 4 senede 3.600’ü 2018 yılında temeli atılan Sur Yapı Antalya projelerinde olmak üzere 5.000 konutu sahipleriyle buluşturduklarını ifade etmiştir. Ayrıca Elmas; “İlk etapta Antalya ve onun dışında İstanbul’daki projelerimizde teslimlerimiz ara vermeden devam ediyor. Teslim ettiğimiz konutlarda doluluk oranı İstanbul projelerimizde yüzde 90 oranına ulaşmıştır. Antalya projemizde ise yüzde 100’e ulaşmış durumda. Firmamız mevcut projelerimizdeki konutları süratle teslim ediyor, konutlarımızı sahipleriyle buluşturuyoruz.” açıklamasında bulunmuştur.

Başkan Elmas, son 4 senede Covid-19 salgını, kur şoku, yükselen döviz kurları ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi, Türkiye ve dünya ekonomisini olumsuz etkileyen durumlar karşısında dahi Sur Yapı’nın bu süre içinde aralıksız bir teslim performansı sergilediğini aktarmıştır. Ayrıca Elmas; “İstanbul’da teslimlerine süratle devam ettiğimiz konutlarda doluluk oranı yüzde 90’lara kadar yükselmiştir. Ayrıca Sur Yapı Antalya projemizde bu oran yüzde 100’e ulaşmıştır. Firmamız mevcut projelerimizdeki konutları hız kesmeden teslim ediyor, konutlarımızı sahipleriyle buluşturuyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

Sur Yapı Antalya’da 3.600 aile konutlarına kavuştu

Başkan Elmas; “2018’de inşaat çalışmalarına başladığımız Sur Yapı Antalya projemizle Antalya’da yeni şehir inşa ediyoruz. Bu şehirde teslimlerini uzun zamandır sürdürdüğümüz Park etabında yaşam başlamıştır. Üstelik bu etapta 9.000 kişi yaşmaktadır. Geçen ay F parsel ile beraber 1.032 konutun daha teslimine başladık. B ve C parselleriyle beraber Haziran 2023’te  hak sahiplerinin konutlarını teslim etme çalışmalarımız devam etmektedir. Konut teslimlerinin ağustos ayında başladığı Turkuaz Sitesi’nde de sona doğru ilerliyoruz. Turkuaz sitemizin teslimlerini 2023’ün son çeyreğine kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Üstelik Mayıs ayında teslimlerine başladığımız Sur Cadde’de teslimlerimiz ara vermeden devam ediyor.” şeklinde konuşmuştur.

Tempo City’de teslimler devam ediyor

Elmas, Sur Yapı’nın İstanbul’da yer alan prpjeleri ile ilgili birtakım bilgilendirmelerde bulunmuştur. Elmas; “Temmuz 2022 tarihinde ilk etap teslimini yaptığımız Tempo City projemizde teslimlerimiz devam etmektedir. Tempo City, Kağıthane bölgesinde; alışveriş merkezleri, restoranlar ve iş merkezleriyle çevrili Maslak’ın hemen yanında yükselmektedir. Üstelik Tempo City hem mimarisi hem sosyal donatıları hem de Levent ve Mecidiyeköy’e 5 dakikalık mesafesiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Söz konusu projede dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 193 metrekare arasında değişmektedir. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Bölgenin ilk alışveriş merkezi Sur Yapı Axis Kağıthane’nin hemen yanında bulunan Tempo City’de spor salonu, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi donatılar mevcuttur.” açıklamasında bulunmuştur.

Yeşil Mavi projesi Maltepe’de yükseliyor

Başkan Elmas, Yeşil Mavi projesi ile ilgili bilgilendirmeler yapmıştır: “Yeşil Mavi projemiz Maltepe’de, şehir içinde hem orman hem de deniz manzarasına sahip olmaktadır. Üstelik söz konusu projenin teslimlerine Ekim 2022 tarihinde başladık ve ara vermeden devam ediyoruz. Yeşil Mavi projesinde dubleks, geniş teras ve balkonlu evler ön plana çıkmaktadır. Her zevke uygun daireleri arasında özellikle üst katlarda bulunan geniş teraslı, deniz ve orman manzaralı daireler dikkat çekmektedir.

Söz konusu projede 63 metrekare ile 304 metrekare arasında değişen 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Açık ve kapalı sosyal alanları içerisinde ise; yarı olimpik açık yüzme havuzu ve açık çocuk havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, trekking yolu, dinlenme locaları, fitness alanı ve hobi odası yer almaktadır. Ayrıca proje kapsamında yatılı misafirlerin ağırlanabileceği konuk evleri ile destek birimler bulunmaktadır. Kayışdağı Ormanı’nın eteğinde konumlanan proje, sahil yolu ve Bostancı-Adalar iskelesine 5 dakika uzaklıktadır. Bağdat Caddesi’ne ise 15 dakika mesafede yer almaktadır.”

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…