Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sur Yapı’da Altın Gibi Kampanya

Sur Yapı şimdi başlattığı kampanya ile konut satın almak isteyenleri daire sahibi yapmaya devam ediyor. Sadece daire değil dükkan veya ofis sahibi olmak ta yeni kampanya ile daha kolay.

Sinpaş başlattığı Altın Gibi Kampanya ile istediğiniz daireyi, dükkanı ya da ofisi seçerek sadece yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,98 faiz oranı ile daire sahibi yapıyor. Üstelik her 100 bin TL peşinata 30 bin TL indirim fırsatı da yer alıyor.

Sur Yapı, Altın Gibi Kampanya adı ile başlattığı kampanya ya toplam 16 projesi ile alıcıları daire sahibi yapmayı planlıyor. Başlatılan bu kampanya 15 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek.

Sinpaş’ın İstanbul ve Antalya’daki projelerinden daire, dükkân ya da ofis sahibi olmak isteyenler Ziraat Bankası ve VakıfBank’tan aylık yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı elde ediyorlar.

Ara ödemelerini peşin yapmayı isteyenler ise cazip indirim fırsatlarının sunulduğu kampanyada 12, 24 ve 36. aylarda ara ödemelerini ilk gün yapanlara peşin ödedikleri her 100 bin TL için 30 bin TL ekstra indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca peşin ödeme yapılması durumunda ise yüzde 30 indirim fırsatı da sunuluyor.

“Altın Gibi Kampanya”ya dahil olan projeler; Semt Bahçekent, Topkapı Evleri, Bahçeyaka, Tempo City, Mirage Cadde Dükkanları, Axis İstanbul Ofis, Excellence Koşuyolu, Lavender, Muhit, İlkbahar, Gölbahçe, Exen İstanbul, Şehir Konakları, Yeşil Mavi ve Sur Yapı Tilia.

İstanbul’da yer alan projelere yüzde 5 peşinat, 3 ay sonra yüzde 10 ara ödeme, 3 yıl içinde her yıla yüzde 10’luk ara ödemeler ve kalan tutara yüzde 0.98 faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün.

İstanbul dışındaki Sur Yapı Antalya projesinden daire, dükkan veya ofis satın almak isteyenler ise yüzde 15 peşinat, 3 yıl için her yıla yüzde 10’luk ara ödeme, kalan tutar 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ve 1.350 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olacak.