Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı

Özel sektörde adından söz ettirmeyi başaran, bu konuda en geniş porflöye sahip olan Sur Yapı firması yurt dışında yeni bir satış noktası açtı. Söz konusu olan Sur Yapı firması Almanya’da açtığı yeni satış noktası sayesinde yurt dışında gelen talepleri yerinde karşılamayı hedefliyor.

Avrupa’daki Türk vatandaşlarına memleketlerinde ev sahibi olmak için açılışa özel kampanya da başlatan Sur Yapı, bu yeni satış noktasını Almanya’nın Köln kentinde açtı. Showroomu vatandaşların beğenisine sunan Sur Yapı firması Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarımıza memleketlerinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Açılışa özel yapılan kampanya kapsamında peşinat ve ara ödeme olmadan sabit taksitler sayesinde konut sahibi olabilirsiniz. Söz konusu olan taksitler 2 bin 300 TL’den başlıyor. Bu sayede İstanbul ve Antalya’da yer alan on iki projeden konut sahibi olmanız mümkün.

Bahsi geçen showroomda Antalya şehrinde inşa edilen mega proje ve Semt Bahçekent maketleri yer alıyor. Almanya’nın Köln kentinde yer alan showrooma sabah 09.30 ile akşam 18.30 saatleri arasında ziyarette bulunabilirsiniz.

Yurt dışındaki bu açılışa özel kampanya sayesinde bir ilke imza atan Sur Yapı firması, sadece taksit ile ev sahibi olmanızı sağlıyor.

Söz konusu olan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor. Buna ek olarak da konut ücretinin yüzde 80’i için 180 ayda 0,69 vade ile banka kredisi kullanmanız mümkün. Kalan yüzde 20’lik ücret için de Sur Yapı firmasının bünyesinde 120 ay olarak 0,69 faiz oranı ile taksitlendirme yapılıyor.