Kategoriler
Proje Haberleri

Surtaş Royal Villaları Haziran 2023’te teslim

Surtaş Royal projesi havuzlu ve bahçeli villa seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Surtaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.086 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 24 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Surtaş İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 10.086 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 2 katlı olmak üzere toplam 24 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen dubleks villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu villaların 20 tanesi havuzlu, 4 tanesi ise havuzsuz bahçeli villa seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel kapalı ve açık otopark alanları mevcuttur. Ortak alan içerisinde yürüyüş parkuru yer almaktadır. Üstelik her villaya özel 350 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bahçe sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi yapılmıştır.

Dış özellikler içerisinde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu, arıtma sistemi, hidrofor ve su deposu gibi özellikler mevcuttur. Her villada ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ankastre mutfak seti, Quante marka mutfak tezgahları, Blanco marka granit evye, Artemis marka duşakabinler ile Artema ve Vitra marka vitrifiye ürünleri gibi pek çok kaliteli özellik yer almaktadır. Her villada Alarko marka multi sistem kapalı tavan tipi klima sistemi mevcuttur.

Surtaş Royal konumu hakkında

Söz konusu villa projesi, Muğla İli, Bodrum İlçesi, İslamhaneleri Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen projede villalar konumuna göre deniz ve doğa manzaralarına sahiptir. Tüm alışveriş merkezleri ve ihtiyaç noktalarına yakın mesafede yer almaktadır. Bunun yanı sıra Yahşi koyuna 3 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.

Surtaş Royal fiyatları ne kadar?

Surtaş Royal projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Net büyüklüğü 135 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 10.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 403 94 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…