Kategoriler
Proje Haberleri

Swift 165 Kartal lansmana özel fiyatlarla satışta

Swift 165 projesi İstanbul Kartal’da yaşama geçirilen yepyeni bir konut projesi olarak sahiplerini bekliyor. Söz konusu proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken site içerisinde 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bayburtlu İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 4.278 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 13 katlı modern yapıda 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 156 adet daire ve 10 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 77 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje 2.627 metrekarelik yeşil alana sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar, süs havuzları, spor salonu, hamam ve sauna bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Swift 165 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Yakacık Çarşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Deniz, şehir ve peyzaj manzaralı olan proje toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Swift 165 fiyatları ne kadar?

Swift 165 projesinde lansmana özel satış avantaları mevcuttur. Ayrıca vadeli taksit seçenekli daireler bulunmaktadır. Brüt 77 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 147 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 8.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0554 270 92 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…