Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sydney Garden kişiye özel ödeme fırsatı ile satışta

Taham Yapı firması imzası ile Bursa İli, Nilüfer İlçesi’nde hayata geçirilen Sydney Garden projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri ile satışlar devam ediyor. Taham Yapı güvencesiyle inşa edilen proje alıcısına keyif ve güven dolu bir yaşam vadediyor.

4 katlı konut bloklarından meydana gelen  konut projesinde iki tip daire seçeneği alıcıların beğenisine sunuluyor. İnşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrık nizamda inşa edilen konut bloklarının 4. katları olan en üst katta dubleks daireler yer alıyor.

Sydney Garden bina özellikleri neler?

Tüm blokların dış cephelerinde ısı yalıtımını sağlayan 6 cm mantolama sisteminin kullanıldığı Sydney Garden projesi 5 bin 465 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Toplam inşaat alanı 8 bin 913 metrekare olan proje içerisinde 5 blokta toplam 58 adet daireye yer verilmektedir.

Nilüfer, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede bulunan 3+1 tip dairelerin net kullanım alanı 122 metrekare, brüt kullanım alanı ise 135 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tipindeki dubleks daireler ise yine net 122 metrekare, brüt ise 135 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Daire özellikleri neler?

Projedeki 3+1 normal dairelerde teras genişliği 17.40 metrekareyken arka balkon genişliği 6.10 metrekare genişliğinde projelendirildi. Projedeki dubleks daire tiplerinin alt katında hol, salon, mutfak, lavabo, teras bulunurken üst katında hol, oda, ebeveyn odası, genel banyo ve arka balkon yer alıyor.

3+1 dubleks daire seçeneklerinde, teras 11.90 metrekare genişliğinde projelendirilirken arka balkon ise 7.50 metrekare genişliğinde hayata geçiriliyor. Projeye göre, dubleks tipindeki daireler, yapıların dördüncü katında bulunuyor.

Uzaktan kumandalı kapı ile girişin sağlanacağı projede yer alan dairelerde tüm cephe doğramaları pvc doğrama, camlar ise ısı camlı olacak. Dairelerde güvenlik gerekçesi ile diafon kurulacak olup daireler yerden ısıtmalı olacak.

Sydney Garden daire fiyatları ne kadar?

Proje yer alan 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan 3+1 satılık daire fiyatları 399 bin TL’den başlıyor. Projedeki yer alan dairelerin fiyatları 429 bin TL’ye kadar yükseliyor. Proje kişiye özel ödeme seçenekleri ise alıcıların beğenisine sunuluyor.

Sydney Garden projesinde açık otopark, çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, açık ve kapalı sosyal tesisler, özel peyzaj alanları yer alıyor.

Proje nere yer alıyor?

2021 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje 30 Ağustos Zafer Mahallesi, 52. Sokak, Kayapa Çamlık mevkii Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır.

Tel: 0224 494 20 66