Kategoriler
Emlak Haberleri

Tahtalı Park Deluxe hemen teslim

Tahtalı Park Deluxe Bursa’nın Mudanya bölgesinde yeni alıcılarını bekliyor. Tahtalı Grup imzası taşıyan konut projesi özel ödeme koşullarıyla birlikte birbirinden seçenekli daire tiplerini satışa sundu.

Tahtalı Park Deluxe proje özellikleri

Bursa Mudanya’da yükselen konutlar, içerisinde toplam 50 adet daireyi barındırmaktadır. Daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 ile göz kamaştıran konut projesi yeni alıcılarını bekliyor. 4+1 daire seçeneklerinden itibaren 5 ve üzeri 6+1’e kadar olan daireler dubleks olarak karşımıza çıkmaktadır. 11 blok üzerinden hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesinde toplam olarak 3 bin 524 metrekare arsa alanı kullanıldı.

Tüm bu seçeneklerin yanı sıra aynı zamanda 6 adet dükkanı bulunduran proje, doğaya oldukça yakın bir konumda yer almıştır. Site iç özelliği olarak alıcısına açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu sunulmuş ve çocuk oyun alanları ile taçlandırılmıştır. Kapalı otoparka sahip olacağınız konutlarda araç sorunlarının da önüne geçiliyor.

Bina içerisinde asansör sayesinde her türlü engele karşı konulmakta. Ayrıca alıcısını tatmin eden konut içleri, ankastre beyaz eşya ile birlikte şık bir tasarıma sahip görünüyor.

C konut segmenti üzerinden hayat bulan Tahtalı Park Deluxe projesi, 5 katlı binalardan oluşturmaktadır. 2+1 daire boyutları 105 metrekare olarak belirlenirken, 3+1 daire boyutları 124 metrekareye kadar çıkıyor. 5 ve üzeri daireler ise 220 ila 280 metrekare arasında değişim sağlamaktadır.

Mudanya’da sizleri bekleyen fırsatlardan belki de en iyisi deniz manzarasına sahip olmanız. Doğa ile birleşen şık yapılarda ferah bir yaşamın kapısını aralamak mümkün. Geçen yıl Mart ayı itibariyle yaşamın başladığı konutlarda aynı zamanda tapu teslimi hemen yapılıyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Tahtalı Park Deluxe projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmıştır. Aynı zamanda tüm konutların deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyumu tamamlandı. 2+1 daire fiyatlarının 340 bin TL üzerinden başladığı konut projesi rakamı 350 bin TL’ye yükseltiyor. 3+1 dairelerse ise fiyat açılışları 410 bin TL’den başlayarak 480 bin TL’ye varmaktadır. Bu rakamların tercihe göre 700 bin TL’yi gördüğü konut projesinde yeşil ile birleşen maviyi yaşam alanı olarak seçmek sizlerin elinizde.

Paylaşılan bilgiler doğrultusunda daha fazla detay sahibi olabilirsiniz. Sizlerde Tahtalı Grup bünyesinde 40 yıllık deneyimden yararlanmak istiyorsanız aramak için gecikmeyin. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı konutlarda yaşam çoktan başladı!

İletişim: 0 (224) 554 4 554 / [email protected]