Kategoriler
Proje Haberleri

Taraça Villaları Foça Temmuz 2023’te teslim

Taraça Villaları Foça projesi 1. ve 2. etabı ile bulunduğu bölgenin ulaşılabilir lokasyonunda sahiplerini bekliyor. Ayrıca söz konusu proje 3 F Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.368 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 24 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 3 F Yapı İnşaat’a ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3 F Yapı İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 4.368 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 1. ve 2. etabı ile sahiplerini bekleyen projede toplam 24 adet villa yer almaktadır. Projedeki 1. Etabın ismi Taraça Manolya olup, 2. Etabın ismi ise Taraça Mimoza olarak tasarlanmıştır. Villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 146 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 243 metrekaredir.

Projede akıllı ev teknolojisi kullanılmakta olup, villalar tek bir dokunuşla yönetilebilmektedir. Mimari desteğiyle şekillenmiş villalar içeriden asansörü ve şöminesi ve yerden ısıtma sistemi ile modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik merkezi uydu sistemi, ısı yalıtımı ve su deposu gibi özellikler mevcuttur. Her villaya özel olarak tahsis edilen otoparklar açık ve güvenlidir. Her villaya özel farklı bahçe konseptleri dikkat çekmektedir. Aynı zamanda açık yüzme havuzu ile sosyal bir yaşam ayrıcalığı sağlamaktadır.

Taraça Villaları Foça konumu hakkında

İzmir’in Foça İlçesi’nde yer alan proje Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni Foça’nın en değerli, ulaşılabilir ve dinamik lokasyonları projeye sahip olanlara avantajlar sağlamaktadır. Üstelik eşsiz deniz manzarası ile doğa ve deniz havası ferah bir yaşamı 4 mevsim sunmaktadır. Yeni Foça Sahiline 5 dakika ve Gencelli Sahiline 7 dakika uzaklıktadır. Hastane ve Eğitim Kurumları ve Kuzey Ege Otoyolu 10 dakika uzaklıktadır. Aynı zamanda İzmir Merkez’e 25 dakikalık mesafededir.

Taraça Villaları Foça fiyatları ne kadar?

Taraça Villaları Foça projesinde fiyatlar villaların büyüklüğüne ve tipine göre farklılık göstermektedir. Net 146 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca net 243 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 11.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Söz konusu projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 508 52 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…