Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Tarihin en düşük kredi oranı fırsatı Queen Bomonti’de

İstanbul şehrinin gözde ilçelerinden biri olan Şişli’de Queen Bomonti projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Proje toplamda 48 katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Queen Bomonti projesi bünyesinde barındırdığı konutlar sayesinde konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen konutlar için tarihin en düşük kredi faiz oranı kullanılıyor. Queen Bomonti projesinde 0.64 faiz oranı ile kredi kullanmak mümkün. Söz konusu olan kredi 180 ay vadelendirmede mümkün kılınıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Queen Bomonti projesinde bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 47 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Queen Bomonti projesindeki konutların fiyatları 688 bin 942 TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki en yüksek konut fiyatı ise 3 milyon 849 bin TL olarak belirlenmiş vaziyette.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.