Kategoriler
Proje Haberleri

Taşpınar Evleri Arnavutköy satışları devam ediyor

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hastane Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Taşpınar Evleri Arnavutköy çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Arnavutköy konut projesi Hastane Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içlerinde vestiyer, kiler, ebeveyn banyosu olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje toplamda 9 blok be 108 daireden meydana gelmektedir.

Site içerisinde yüzme havuzu, kapıcı, güvenlik, otopark gibi olanaklara yer verilmiştir. Taşpınar Evleri Arnavutköy konut projesinin tanıtımı yapılmış olup daireler satışa sunulmuştur. Proje kapsamında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+2 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 134 metrekare ile 257 metrekare arasında değişmektedir.

Taşpınar Evleri Arnavutköy fiyatları ne kadar?

Arnavutköy’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede farklı büyüklüklere sahip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Ayrıca lansman kapsamda satışları devam;

Brüt 134 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 303 bin TL,

257 metrekare brüt alana sahip 4+2 tip daireler 2 milyon 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler iskanlı olarak teslim edilecektir.

Taşpınar Evleri Arnavutköy nerede yer alıyor?

Arnavutköy konut projesi Hastane Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca proje Yeni İstanbul Havalimanına 15 dakika, Kanal İstanbul Projesine ise komşu bir lokasyondadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0552 153 04 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…