Kategoriler
Proje Haberleri

Taştan Doğa Villaları oturuma hazır

Taştan Doğa Villaları projesi doğa ile buluşturan tertemiz havaya sahip yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Edirne’nin Havsa İlçesi’nde yer alan proje Taştan Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Yaklaşık 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Taştan Yapı firması imzası taşıyan projedeki villaların her biri ortalama 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 4 adet villa yer almaktadır. Bu dubleks villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villalar brüt 190 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 villalar net 185 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Villaların alt katı 90 metrekare, üst katı ise 95 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlanmıştır. Tüm konutların güvenliği 7/24 kamera sistemi ile sağlanmaktadır. Her villaya özel olarak müstakil kapalı otopark alanı mevcuttur.

Villalar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların zemin katında salon, mutfak, yatak odası, banyo, teras ve antre yer almaktadır. Üst katında ise ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo, balkon ve hol yer almaktadır.

Taştan Doğa Villaları konumu hakkında

Edirne’nin Havsa İlçesi’nde yer alan proje Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda söz konusu projede villalar doğa ile iç içe ferah ve temiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Tertemiz havası ile ferah bir doğal yaşam alanına sahiptir.

Taştan Doğa Villaları fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Taştan Doğa Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 müstakil villalar 2.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra bu fiyatlar kısa bir süre için geçerlidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(533) 779 20 70 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…