Kategoriler
Proje Haberleri

Tavas Bağlar Yaşamkent fiyat

Denizli ilinin Tavas ilçesinde Tavas Bağlar Yaşamkent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Demirten İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Birbirinden bağımsız dört bloktan meydana gelen proje konut projesi olarak inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar ikişer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje, bünyesinde 63 konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Denizli ilinin Tavas ilçesinde inşa edilmekte olduğunu belirttiğimiz Tavas Bağlar Yaşamkent projesi Kızılcabölük Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Lokasyonu itibariyle birçok açıdan avantajlı bir bölgede hayata geçirilmekte olan proje, dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi ile PAÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nun arasında inşa ediliyor. Atatürk Bulvarı’nda bulunan proje, Tavas Kent Ormanı’na 150 metrelik bir mesafede yükseliyor. Proje, Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ne de komşu olacak.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde planlandı. Tavas Bağlar Yaşamkent projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 120 metrekare olarak tasarlanmış durumda. İnşa edilmekte olan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 150 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Mortgage planına sahip olan projede kapalı otopark hizmeti verilecek.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları büyüklüklerine ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Tavas Bağlar Yaşamkent projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede bulunan konutların alıcılarına 2019 yılı içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 533 021 86 86