Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Tekbaş City projesinde faizsiz ödeme seçeneği

Tekbaş Yapı’nın hayata geçirdiği Tekbaş City projesinde 384 adet konut bulunurken 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alan projede 120 ay vadeyle faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.

Daire teslimi hemen yapılan projede, alıcı, aracını takas ederek projedeki konutlardan birine sahip olabiliyor.

Projedeki sosyal donatılar nelerdir?

Yeşil alanlarla donatılan Tekbaş City projesinde spor salonu, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, mini golf sahası, yürüyüş parkurları; su kaydırağının bulunduğu açık yüzme havuzu, sauna; içerisinde bilardo, PlayStation, satranç, langırt, masa tenisi bulunan oyun merkezi, çocuk oyun alanları, bahçe kamelyaları, bulunurken projedeki toplantı odası, açık hava sineması, mangal alanı ve araç yıkama alanı projenin lüks özellikleri arasında yerini alıyor.

Kameralı ve canlı güvenlik hizmetleriyle aralıksız olarak korunan sitede ayrıca hobi bahçeleri de bulunuyor. Hobi bahçelerinde ise site sakinleri, ekim ve toprak işleriyle uğraşabiliyor; kendi yetiştirdiği meyve veya sebzeleri tüketebiliyor.

Projede bulunan süs havuzları ise siteye estetik bir değer katıyor.

Projedeki akademik ve sanatsal faaliyetler

Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan projede müzik odası, sergi salonu ve etüt merkezi de yer alıyor. Proje, kişilerin akademik ve sanatsal çalışmalarını yapabileceği özel bir alan sunuyor.

Site içerisindeki müzik odasında konut sakinleri, komşularını rahatsız etmeden enstrüman çalabiliyor; prova yapabiliyor. Projede bulunan sergi salonunda konut sakinleri, projenin diğer sakinleriyle beraber el becerilerini sergileyebiliyor. Projedeki etüt merkezinde ders çalışılabiliyor ve geniş kütüphanesinden faydalanabiliyor.

Proje hangi konut seçeneklerini sunuyor?

İçerisinde iki adet banyosu bulunun Tekbaş City projesindeki 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri 66 metrekare ile 135 metrekare genişlikleri arasında değişiyor.

Tekbal City projesindeki ödeme seçenekleri nelerdir?

Tekbal City projesindeki konutlar 158 bin liradan başlarken 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin satın alımında yüzde 0 faiz imkânı sunuluyor. Anlaşmalı olan İş Bankası, Akbank veya Ziraat Bankasından 120 ay vadeli kredi kullanılabildiği gibi kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor.

Ayrıca, araç takası ile projeden ev sahibi olunabiliyor.

Tekbaş Yapı’nın hayata geçirdiği proje nerede yer alıyor?

Şehir merkezine yakın bir mesafede yükselen proje; Koza Mahallesi, T.Cemal Beriker Bulvarı, No: 652 / A,  Seyhan / Adana açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numaralarından detaylı bilgiye erişebilirsiniz:

+90 322 441 30 30

+90 530 859 36 36