Kategoriler
Toki Haberleri

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki kura sonuçları

100 bin toplu konut projesi kapsamında ihalesi yapılarak hayata geçirilecek olan Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Konutları projesinde kuralar yarın çekiliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilecek olan toplu konut projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Evleri projesinde toplam 750 adet konuta yer veriliyor. 750 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapıldı. Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kemalettin Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Evleri projesinin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Konutları projesinde yer alan 750 adet dairenin hak sahipliği kura çekilişi 24 Haziran 2020 tarihinde Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonucu Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 24 Haziran 2020 tarihinde Çarşamva günü Saat 10:00’da başlayacak.

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede bulunan konutlardan 525 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Geri kalan dairelerin 225 tanesi ise 3+1 konutlardan meydana geliyor.

Projede yer alan 525 adet 2+1 konuta toplam 703 vatandaş başvuruda bulundu. Başvuruların 42 tanesi Engelli kategorisinden, 661 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı. 225 adet 3+1 tip konuta toplam 583 kişi başvuruda bulundu. Başvuruların 1 tanesi Şehit Ailesi kategorisinden, 28 tanesi Engelli kategorisinden, 554 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Evleri projesinden konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki kura sonuçları

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kemalettin Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.