Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Park Kocaeli 2023 yılının 1. çeyreğinde teslim

Tepe Park Kocaeli projesi lüksün tanımını yeniden yazan eşsiz bir konut projesidir. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güncan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde az katlı yatay mimari anlayışı ile tasarlanan 46 adet daire ve 15 adet iş yeri bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konfor ve zarafeti bir arada sunan projede az katlı ve yatay mimari anlayışı benimsenmiştir. Site içerisinde toplam 46 adet daire ve 15 adet iş yeri yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları ve ferah yeşil alan bulunmaktadır. Bununla birlikte giriş katındaki dairelerde bahçe alanı bulunmaktadır.

Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme dolabı yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Tepe Park Kocaeli konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Tepeköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik ferah manzaraya sahip olan bu konutlar doğa ile iç içe bir konumda yükselmektedir. Şehir Hastanesi ve otoyola çok yakın bir mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte alışveriş merkezlerine olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Tepe Park Kocaeli fiyatları ne kadar?

Tepe Park Kocaeli projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise 2023 yılının birinci çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 545 822 72 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…