Kategoriler
Proje Haberleri

Terme Gold Sitesi satışları başladı

Terme Gold Sitesi sosyal alanları, malzeme kalitesi, çevre düzenlemesi ve manzarası ile muhteşem bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kırşehir’in Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aydınlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 2 adet blok ve toplam 80 adet daire bulunmaktadır. Bu bloklardaki daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aydınlar İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 18.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Site içerisinde her biri 10 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda lüks yapıda 80 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, yeşil alan ve kamelyalar bulunmaktadır. Site altında sığınak ve binada çift asansör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Bu sayede güney cephede yer almasıyla da az yakıt ödeme avantajına sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede asma tavan led sistemi yer almaktadır.

Terme Gold Sitesi konumu hakkında

Proje, Kırşehir’in Merkez İlçesi Güldiken Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Terme Caddesi üzerinde ve çarşıya 5 dakika yürüme mesafesindedir. Daireler eşsiz bir manzaraya sahiptir. Bununla birlikte çevresinde okullar, sosyal tesis, fizik tedavi merkezi gibi pek çok lokasyon yer almaktadır.

Terme Gold Sitesi fiyatları ne kadar?

Terme Gold Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca takas seçenekleri değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (386) 212 12 04 veya 0 (535) 742 92 04 telefon numarasına arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…