Kategoriler
Proje Haberleri

Terna Prestij Villaları hemen teslim

Terna Prestij Villaları projesi hayallerinizin çok ötesinde bir yaşam sunmak için sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Terna Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde birbirinden bağımsız 10 adet villa konumlandırılmıştır. Villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Terna Yapı güvencesi ile tasarlanan projede birbirinden bağımsız 10 adet villa yer almaktadır. Villaların her biri 2 katlı dubleks olarak tasarlanmıştır. Üstelik söz konusu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutlarınn büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 225 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel 2 adet otopark ve misafir otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine ait 500 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya özel 22 metrekarelik yüzme havuzu bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi özellik yer almaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan yönetim sağlanan villalarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Lake mutfak dolabı, ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, banyo dolabı ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bununla birlikte şömine, barbekü, çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Terna Prestij Villaları konumu hakkında

Merkezi konumu ile dikkat çeken proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik villalar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde park alanı, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Kartepe Kayak Merkezi 21 kilometre, Cengiz Topel Havaalanı 7,8 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 80 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte Ormanya Tabiat Parkı 14 kilometre ve Sapanca Gölü 13 kilometre mesafede yer almaktadır.

Terna Prestij Villaları fiyatları ne kadardır?

Hemen teslim durumundaki Terna Prestij Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 675 65 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…