Kategoriler
Proje Haberleri

Terra 77 Silifke oturuma hazır durumda

Terra 77 Silifke konut projesi Erpa İnşaat tarafından hayata geçirilerek muhteşem bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erpa İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede 4 ve 7 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık çocuk oyun alanları, spor alanları, kamelya ve peyzaj alanları bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde merkezi uydu sistemi, asansör, tam kapasite jeneratör, hidrofor ve 20 tonluk su deposu yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem kalorifer kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 3 parça ankastre mutfak seti, mutfak dolabı, vestiyer, hilton dolaplar, duvar kağıdı uygulaması, led ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Terra 77 nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, Mersin İli, Silifke İlçesi, Göksu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik anayola yakın konumlanan projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde Olbamed Hastanesi, 2M Migros ve Silifke Emniyet Müdürlüğü yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Terra 77 fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Terra 77 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bununla birlikte değerinde araç veya arsa takası yapılabilmektedir. Brüt 155 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(324) 715 01 90 veya 0(532) 676 58 13 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…