Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Life Dalaman satışları başladı

Terrace Life Dalaman projesi Yazıcıoğlu İnşaat tarafından farklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 4 adet tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yazıcıoğlu İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 4 adet tripleks villa yer almaktadır. Bahsi geçen bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 189 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya özel bahçe alanı ve jakuzili teraslar yer almaktadır.

Birinci sınıf malzemelerle inşa edilen proje kaliteli bir yaşam alanı sunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların zemin katında açık mutfaklı geniş salon, 1 oda ve tuvalet bulunmaktadır. Birinci katında 2 adet yatak odası, balkon ve tuvalet/banyo bulunmaktadır. Üstelik ikinci katında 1 adet geniş yatak odası, jakuzili teras, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve çamaşır odası yer almaktadır. Villalarda birinci sınıf mutfak dolabı ve vitrifiye batarya grubu yer almaktadır. Bunun yanı sıra birinci kalite seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Terrace Life Dalaman konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje eşsiz bir doğa manzarasına hakimdir. Havalimanı 5 dakika, Sarıgerme 15 dakika, Göcek 20 dakika uzaklıktadır. Sarsala, Dalyan ve Köyceğiz 25 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İztuzu plajı 30 dakika, Fethiye 35 dakika, Akyaka 45 dakika ve Marmaris 1 saat mesafede yer almaktadır. Çevresinde market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Terrace Life Dalaman fiyatları ne kadar?

Terrace Life Dalaman projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 189 metrekare olan 4 artı 1 tripleks villaların fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 788 78 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…