Kategoriler
Proje Haberleri

Terrace Life Dalaman satışları devam ediyor

Terrace Life Dalaman projesi bulunduğu bölgenin en nezih konumunda kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer alan proje Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 adet tripleks villa bulunmaktadır. Üstelik bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yazıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje kapsamında her biri 3 katlı 4 adet tripleks villa yer almaktadır. Bahsi geçen bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 tripleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 189 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Yüksek güvenlikli bir yaşam alanı sunan bu proje, birinci sınıf malzemelerle inşa edilmiştir. Site içindeki güvenlik hizmeti ve kamera sistemi ile sakinlerin huzurlu bir şekilde yaşamaları sağlanmaktadır. Otopark alanı, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları da site ortak alanları arasındadır. Üstelik her villa, özel bahçe alanı ve jakuzili teraslar ile donatılmıştır.

Villalarda ısı yalıtımı ve yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Aynı zamanda villaların tamamında görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutların zemin katında geniş bir açık mutfaklı salon, 1 oda ve tuvalet bulunmaktadır. Birinci katta 2 adet yatak odası, balkon ve tuvalet/banyo mevcuttur. Bununla birlikte ikinci katta, 1 adet geniş yatak odası, jakuzili teras, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve çamaşır odası bulunmaktadır. Villalarda birinci sınıf mutfak dolabı ve vitrifiye batarya grubu kullanılmıştır. Villaların zeminleri ise birinci kalite seramik zemin uygulaması ile kaplanmıştır.

Terrace Life Dalaman konumu hakkında

Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer alan proje Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğal güzelliklerle çevrili merkezi bir konumda yükselen proje, misafirlerine eşsiz bir doğa manzarası sunmaktadır. Konumu, havalimanına sadece 5 dakika, Sarıgerme’ye 15 dakika ve Göcek’e 20 dakika uzaklıktadır. Sarsala, Dalyan ve Köyceğiz gibi popüler turistik yerler de sadece 25 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İztuzu Plajı’na 30 dakika, Fethiye’ye 35 dakika, Akyaka’ya 45 dakika ve Marmaris’e de 1 saatlik bir sürüş mesafesindedir. Aynı zamanda çevresinde market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi tüm temel ihtiyaçları karşılayabileceğiniz işletmeler bulunmaktadır. Dolmuş ve otobüs durakları da yakın mesafede yer almaktadır.

Terrace Life Dalaman fiyatları ne kadar?

Tripleks villalara sahip Terrace Life Dalaman projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 189 metrekare olan 4 artı 1 tripleks villaların fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 788 78 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…