Kategoriler
Proje Haberleri

The Blue Terrace Samsun 2023’ün 2. çeyreğinde teslim

The Blue Terrace Samsun projesi yaz kış mavi ve yeşil bir dünya sunmak için sahiplerini bekliyor. Samsun’un Ondokuzmayıs İlçesi’nde yer alan proje Ar-Pek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.900 metrekarelik alan üzerinde 10 adet tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ar-Pek İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ar-Pek İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje 4.900 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. 10 adet tripleks villa, 4 artı 1 konut konsepti ile birlikte site içerisinde yer almaktadır. Satışa sunulan villaların brüt büyüklüğü 340 metrekare olup, net büyüklükleri 290 metrekaredir. Projenin deprem yönetmeliğine uygun olarak yapıldığı ve sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlandığı bilinmektedir. Ayrıca, araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı da mevcuttur. Ortak alanda çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Aynı zamanda her villaya özel açık yüzme havuzu ve bahçe alanı sunulmaktadır.

Villalar 3 katlıdır ve giriş katı 4 metre, diğer katlar ise 3.5 metre tavan yüksekliğine sahiptir. Isı ve ses yalıtımının bulunduğu villalar, yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmakta ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda ankastre mutfak setleri bulunurken, yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca her katta ortak banyo ve tuvalet bulunmaktadır.

The Blue Terrace Samsun konumu ve fiyatları hakkında

Samsun’un Ondokuzmayıs İlçesi’nde yer alan proje Erenköy sahil şeridi üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik konutlar yaz kış mavi ve yeşil bir dünyayı kullanıcılarına sunmaktadır. Tüm daireler eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir.

The Blue Terrace Samsun fiyatları hakkında

The Blue Terrace Samsun projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 340 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.500.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca projenin teslim tarihi 2023 yılının 2. çeyreği olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 541 234 59 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…