Kategoriler
Proje Haberleri

The BO Viera’da çalışmalar devam ediyor

The Bo Viera projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje inşaat sektöründe gerçekleştirmiş olduğu öncü projeleri sayesinde yaklaşık olarak yarım asırdır ülkemizin başkenti Ankara şehrine ve Türkiye’ye damgasını vurmuş olan BESA Grup tarafından inşa ediliyor. The Bo Viera projesi bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Büyüklüğü ile adından söz ettiren proje konumu açısından da emsalsiz olma özelliği taşıyor.

The BO Viera projesi için ilk davet gerçekleştirildi. Lokasyon özellikleri ile yoğun ilgi gören proje Bodrum Riviera’sının muazzam gün batımına sahip manzarayı alıcılarına sunuyor. Bu sayede söz konusu olan The BO Viera projesi Bodrum tutkunları tarafından ilgi görüyor.

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci’nin ev sahipliği yaptığı davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Begüm-Adnan Şen, Safiye Soyman-Faik Öztürk,  Zafer Kozanoğlu, Banuhan Akçal, Aysel-Beril Akçay, Nesligül Aksoy, Gül Ergi, Murat Ektiren, Meral Yazıcı, Burcu-Emre Ziyal, Birim Bayraktar, Elif İnci Aras, Nuray Fenercioğlu, Rabia Kurşun, Murat-Özlem Hazinedar, Mustafa-Başak Çağlar, Mert Ünlü gibi isimler katıldı.

Konuklar için hazırlanan show residence sayesinde oldukça keyifli saatler geçiren davetliler, Ege Denizi ve muhteşem gün batımının keyfini çıkardı.

Bahsi geçen projedeki konutların ilk etabı 2020 yılının ortasında teslim edilmeye başlanacak. Söz konusu olan proje toplamda 200 rezidans, 130 villa ve 7 ticari konuttan meydana geliyor. The BO Viera projesi 150 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor.

Projede bunların haricinde Hilton grubuna ait bir marka olan CURIO’nun 85 odalı oteli de ter alacak.