Kategoriler
Proje Haberleri

The Bodrum Edition 1 Haziran’da açılıyor

2020 yılı için olağanüstü bir kaçış noktası olduğunun altını çizen The Bodrum Edition, 1 Haziran’da açılıyor.

Söz konusu olan proje vatandaşlara bir Ege Ütopyası yaratıyor. Ülkemizin eşsiz kıyılarından olan Bodrum’da yer alan otel birçok açıdan ilgi görüyor. The Bodrum Edition projesi Ian Schrager ve Marriott International iş birliği ile hayata geçirildi.

Sezonun başlaması ile müşterilerine kapılarını aralayacak olan proje, lüks ve çağdaş otel deneyimini bir arada sunuyor. The Bodrum Edition‘da 108 adet konuk odası ve suitleri yer alıyor. Buna ek olarak restoran kısmında ise uluslararası üne sahip Perulu şef Diego Muñoz’un önderliğini yaptığı iki restoran yer almakta. Otelde yer alan Spa’nın ise ödülü bulunuyor.

The Bodrum Edition otelinde birçok yenilik mevcut. Bunlardan biri ise otel misafirlerinin kaldıkları süre boyunca değişmeyen, bir nevi kişiye özel şezlong seçimi yapabilmeleri. Ayrıca temastak uzak olarak cep telefonu ile odaya girmeye uyum sağlayan bir uygulama da geliştirildi.

Açılışa özel olarak alıcılara iki adet promosyon sunuluyor. The Bodrum Edition otelinde üç geceden fazla konaklayacak misafirler için Stay a While paketi kapsamında yüzde 30 indirime ek olarak tercih ettikleri odada upgrade beklemekte. Long Term Suit paketindeyse, Loft Sea View Suite özel fiyatları ve 24 saate kadar esnek iptal seçeneği bulunuyor. Buna ek olarak da mini mutfak, özel balkon, havuz ve bahçe konforu sunulmakta.