Kategoriler
Proje Haberleri

The Kar Suites Alsancak 2022 yılının 4. çeyreğinde teslim

The Kar Suites Alsancak projesi ile mutlu ve huzurlu bir hayatın kapıları açılıyor. Projenin konumu İzmir’in Konak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yatay mimari anlayışı ile inşa edilen 4 veya 6 altı katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 82 adet daire bulunmaktadır. Üstelik dairelerin 1 artı 1’den 3 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kar İnşaat tarafından geliştirilen projede yatay mimari konsepti ile 4 veya 6 katlı bloklar yükselmektedir. Söz konusu bloklarda toplam 82 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 67 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 50 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 74 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 103 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde geniş sosyal alanlar ve modern peyzaj alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

The Kar Suites Alsancak konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Konak İlçesi Alsancak’ta inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehrin stresinden uzak prestijli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik bölgenin en değerli lokasyonunda yükselen proje ihtiyaç duyulan pek çok konuma yakın mesafededir.

The Kar Suites Alsancak projesinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Söz konusu projede fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Henüz inşaat aşamasında olan projenin teslimi 2022 yılının 4. çeyreğinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 530 304 17 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…