Kategoriler
Proje Haberleri

Thema Derbent Villa Kasım 2024’te teslim

Thema Derbent Villa projesi doğa ile baş başa ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Hasey Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.881 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 18 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hasey Yapı İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 6.881 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplamda 18 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar ise 4 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Çelik yapısı ve doğa dostu mimarisi ile dikkat çeken villaların büyüklüğü brüt 330 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 286 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için 2 adet kanopi ile kapalı otopark ve misafir otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel müstakil bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Üstelik site içerisinde yürüyüş parkuru ve çocukların vakit geçirebileceği alanlar bulunmaktadır.

Konutlarda hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleriyle konforlu bir yaşam fırsatı sunulmaktadır. Konutlarımızın giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmıştır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliğine sahip olmakla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çamaşır odası, giyinme odası, gömme dolap, vestiyer, küvet, ebeveyn banyosu, Amerikan mutfak ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Thema Derbent Villa konumu hakkında

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan proje Nusretiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kocaeli’nin gözde semti Kartepe-Derbent’te yükselen projede villalar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde okullar, zincir marketler ve sağlık kurumları yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafededir.

Thema Derbent Villa fiyatları ne kadar?

Thema Derbent Villa projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 330 metrekare olan 4 artı 2 villa tipindeki konutlar 15.100.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Kasım 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(532) 244 44 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…