Kategoriler
Proje Haberleri

Therapy Evleri Şubat 2023’te teslim

Therapy Evleri projesi nitelikli yapısı ve güven dolu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Altıeylül İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Okumuşlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 11.500 metrekarelik proje alanı üzerinde toplam 194 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Okumuşlar Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 11.500 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 9 katlı olmak üzere 7 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 194 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 67 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Balıkesir konut projesi içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Konut projesi içerisinde geniş yeşil alanlar bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde asansör sistem, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen projede fiber internet alt yapısı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Therapy Evleri konumu hakkında

Söz konusu konut projesi Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Dinkçiler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen projede daireler doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Projenin çevresinde keyifli vakit geçirilebilmesi için geniş park alanı yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Therapy Evleri fiyatları ne kadar?

Therapy Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.145.000 TL ile 1.350.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(224) 211 25 78 veya 0(533) 639 44 10 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…