Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Time Life İstanbul konum avantajları

AYKPLUS Yapı tarafından çalışmalarına başlatılan Time Life İstanbul projesi, merkezî bir konumda yükseliyor. Dairelerin yanı sıra birçok sosyal donatıyı içeren proje, metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

İstanbul Finans Merkezi’ne bir dakikalık, markete iki dakikalık, TEM ve E5 bağlantı yollarına dört dakikalık, Ülker Arena’ya beş dakikalık; Acıbadem Tıp Merkezi’ne, AVM’ye ve mobilya mağazasına yedişer dakikalık mesafede bulunan proje alanından Yeditepe Üniversitesine on dakikada ulaşılabiliyor.

Ayrıca, proje sakinleri Bostancı semtine, Kadıköy İskele Meydanı’na ve Üsküdar ilçesine 15’er dakikada, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakikada ulaşabilecek. Proje alanı, Avrasya Tüneli’ne 15 dakikalık mesafede bulunuyor. Kapalı otoparka yer verilen projenin önümüzdeki yılın ilk ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Time Life İstanbul daire seçenekleri

İstanbul’un Anadolu Yakası’na konumlandırılan proje, 2 bin 367 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Proje alanı içerisindeki beş farklı tipte toplam 107 konut, panoramik şehir manzarasına hâkim oluyor. Şehrin manzarasına Kuzey Ormanları da dâhil oluyor.

Ümraniye ilçe sınırları içerisine konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, brüt 88,57 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Bu daire tipleri, şehrin Güney tarafını görüyor.

Tatlısu Mahallesi’nde yükselen projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler brüt 106,37 metrekare büyüklüğünde, brüt 107,07 metrekare büyüklüğünde, brüt 111,34 metrekare büyüklüğünde, brüt 111,96 metrekare büyüklüğünde olmak üzre dört farklı tiple tamamlanıyor.

Bu daire tipleri sırasıyla Kuzeybatı yönünü, Kuzeydoğu yönünü, Güneybatı yönünü ve Güneydoğu yönünü görüyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Lobi hizmetinin de bulunduğu Time Life İstanbul projesinde, spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve buhar odası yer alıyor. Projede, ayrıca, açık yüzme havuzu ve site içi oturma alanları da kuruluyor.

Time Life İstanbul çağrı merkezi

Time Life İstanbul Adres: Tatlısu Mahallesi, Şahin Caddesi, No:48/B Ümraniye/İstanbul

Çağrı Merkezi: 0506 097 60 58

Çağrı Merkezi: 0216 365 75 80