Kategoriler
Toki Haberleri

Tokat Artova Toki kura sonuçları 2022

250 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan başvurular sona ermiştir. Sonrasında ise toplu konut projelerinde kura çekilişlerine başlanmıştır.  Bu kapsamda ise Tokat şehrinde Toki konutları kura çekilişleri yarın başlıyor. İlk olarak Tokat merkez ve ilçelerin kura çekilişleri de yarın yapılacaktır. Bu kapsamda Tokat Artova Toki kura sonuçları 2022 canlı yayın ile yapılan çekilişle belli olacaktır. Ayrıca kura çekilişi için Tokat’ta tüm hızıyla devam edecektir. Söz konusu toplu konut projesi Tokat İli, Aydıntepe İlçesi’nde yer almaktadır. Aşağıda yer alan linke tıklayarak Tokat Artova Toki 150 Konut kura çekilişini canlı izleyebilirsiniz.

250 bin sosyal konut projesi kampanyasında başvuruları sona ermiştir. Şimdi ise sıra başvurunlar için hak sahipliği kura çekilişine gelmiştir. Toplu konut projelerinde kura çekilişleri 07 Kasım 2022 tarihi itibarı ile başlamıştır.  1.5 ay gibi kısa bir sürede 8 milyon civarında projedeki konutlara başvurular yapılmıştır. Yapılan başvuruların toplam 5 milyon 135 bin 324 tanesi ise geçerli olmuştur. Başvurular ise 31 Ekim 2022 tarihinde sona ermiştir.

Kuralar ne zaman çekilecek?

Tokat Artova Toki Konutları projesinde toplam 150 adet konuta yer verilmektedir. Ayrıca bu 150 adet meskenin kura çekilişi ise 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacaktır. Yapılacak olan  Tokat Artova Toki Konutları kura çekilişi hak sahipliği belirleme kurasıdır. Kura çekilişi saat olarak ise 19 Aralık 2022 tarihinde Pazartesi günü sabah saat 10:00’da yapılacaktır. İlk olarak Tokat Artova Toki konutlarının kura çekilişinin yapılması beklenmektedir. Ardından ise tüm Tokat’ta bulunan Toki konutlarının kura çekilişi tamamlanacaktır.

Kura çekilişi nerede yapılacak?

150 dairelik toplu konut projesi İlk Evim İlk İşyerim kapsamında Tokat İli, Artova İlçesi’nde hayata geçirilecektir. Ayrıca kura çekilişi ise İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi noter huzurunda canlı olarak yapılacaktır. Hak Sahibi Belirleme Kurası noter huzurunda ve idare yetkilileri denetiminde olacaktır.

Tokat Artova Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer alması planlanmaktadır. Bu konutların büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar evlerini borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Tokat Artova Toki kura sonuçları 2022

150 adet meskenin kura çekilişi 19 Aralık 2022 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi saat 10:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Tokat Artova kuraları çekildikten sonra ise diğer ilçelerin kuraları çekilmiş olacaktır. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Tokat Artova Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…