Kategoriler
Toki Haberleri

Tokat Toki kura sonuçları isim listesi 2022

250 bin sosyal konut projesi kampanyasında başvurular sona erdi. Başvuruların ardından ise 7 Kasım 2022 tarihinde kura çekilişleri başlamıştır. Bu kapsamda Tokat İli, Merkez İlçesi’nde de kuralar çekilmeye başlanmıştır. Tokat ilçeleri ve Merkez ilçe kuraları çekilişi bu gün başlamıştır. Tokat Toki kura sonuçları isim listesi 2022 yapılan kura çekilişi ile belli olmuştur. Başvuru yapanlardan toplam 1016 kişinin başvurusu kabul edilmemiştir.

Toplu konut projesinde toplam 687 adet konut yer almaktadır. 687 adet konutun hak sahibi ile 19 Aralık 2022 tarihinde yapılan kura çekilişi ile belli olmuştur. Tokat Toki 687 konut projesindeki dairelerin sahipleri TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanmıştır. Ayrıca kura çekilişi noter huzurunda yapılmıştır.

Kura çekilişi nerede yapıldı?

Söz konusu toplu konut projesi Tokat İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecektir. Ayrıca hak sahibi belirleme kurası İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda yapılmıştır. Hak sahipliği kura çekilişi noter huzurunda canlı olarak yapılacaktır. Hak Sahibi Belirleme Kurası noter huzurunda ve idare yetkilileri denetiminde olacaktır.

Tokat Merkez 687 Konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip meskenlerin yer alması planlanmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar evlerini borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Tokat Toki kura sonuçları isim listesi 2022

687 adet konutun yer aldığı projede kura çekilişi 19 Aralık 2022 tarihinde Pazartesi günü yapılmıştır. Ayrıca kura çekilişi saat 10:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. Tokat Merkez kuraları çekildikten sonra ise diğer ilçelerin kuraları çekilmiş olacaktır. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Tokat Merkez Toki kura çekilişini izle