Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Başkanlığı 24 gayrimenkulü satışa sundu

Toki Başkanlığı yeni satış duyurusu yayımladı. Adana’nın 3 ilçesinde bulunan gayrimenkuller açık artırmayla satılacaktır. Ayrıca alanlara kolay ödeme yöntemleri sunulacaktır. TOKİ’den konut alacaklar için ve işyeri satışları için kurum %50’sinin peşin ödenmesini istemektedir. Geriye kalan tutar ise 120 ay vade ile ödenebilecektir. İşte Toki konut satış duyurusunun detayları…

Toki Başkanlığı 24 Gayrimenkulü satışa sundu

Başkanlık yayımladığı duyurusunda toplam 24 adet gayrimenkul satışı yapacağını ilan etti. Adana’ya bağlı Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan İlçelerinde yer alan ve Toki’ye ait olan 24 gayrimenkulün 21 tanesi iş yeri vasfındadır. Geriye kalan 3 gayrimenkul ise konut vasfındadır. Başkanlık, satışların açık artırma usulüyle yapılacağını ilan etti. Ayrıca ihaleye katılmak isteyeceklerin neler yapacağını ilan etti.

Konut satışları için 16 Şubat Çarşamba günü saat 10.30’da ihale düzenleneceğini ilan edildi. Ayrıca işyeri satışlarının 17 Şubat tarihinde olacağını bildirdi. Açık artırma ilanları için başvuru yapacak vatandaşlar başvurularını ihale tarihine kadar tamamlayacaklardır. Kurum başvuru açıklamasında açık artırmaya internet katılımı için kayıtların 15 Şubat Salı günü sona ereceğini açıkladı.

 

Başvuru Detayları Emlak Yönetim ve Toki Web Sitesinde

Bu bağlamda başvuruda bulunacak olan vatandaşlar bu tarihe dikkat edeceklerdir. İhale başuru işlemleri ve ihaleye katılımın nasıl yapılacağına dair tüm ayrıntıları Emlak Yönetim ve TOKİ Başkanlığı’nın web sitesinden öğrenebilirler.

Emlak Yönetim üzerinden detaylı bilgi almak isteyenler başvuru öncesinde 0212 608 155 00 telefon numarasını arayarak hem ihale hem de başvuru ayrıntılarını öğrenebilirler.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…