Kategoriler
Toki Haberleri

Toki indirim kampanyası 2022 başladı

TOKİ tarafından, borcunu erken ödeyip tapusunu almak isteyen alıcılara her yıl yapılan indirim kampanyası başlatılmıştır. Toki, konut ve iş yeri sahipleri için yeni bir indirim kampanyası duyurmuştur. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25’ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacaktır. Ayrıca dün başlayan başvurular 19 Nisan tarihinde sonlanacaktır.

Toki arsa alıcılarına yüzde 10 indirim uygulayacak

Borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarınaysa yüzde 10 indirim uygulanacaktır. Bu kampanya için vatandaşlar, 22 Mart – 14 Nisan 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecektir. Ayrıca kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 Haziran’ın 30’uncu gününe kadar başlamış olan arsa alıcıları yararlanabilecektir.

Toki’nin uyguladığı indirimden nasıl faydalanabilir?

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki alıcıların başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, taksit ve geriye dönük herhangi bir borcunun bulunmaması gerekmektedir.

Kampanyadan, TOKİ tarafından satışları 2020 sonuna dek yapılan ve geri ödeme taksitleri en geç 2020 sonu itibarıyla başlamış alıcılar yararlanabilecektir. Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan alıcılar indirim kampanyasından yararlanamayacaktır. Kampanya için konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecektir.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…