Kategoriler
Toki Haberleri

Toki İstanbul Kağıthane, Esenler ve Tuzla’ya 4 yeni proje

TOKİ’nin satışa çıkardığı 4 yeni proje ihalesi gerçekleştireceği açıklaması gelmiştir. İhale sonrasında da projelerin başvuru dönemleri açılacaktır. İstanbul’daki projeler Kağıthane, Esenler ve Tuzla ilçesinde yer almaktadır. Toki İstanbul Kağıthane, Esenler ve Tuzla’ya 4 yeni proje ihalesi çıkaracağını bu şekilde duyurmuştur. Çevre ve Şehircilik bakanlığına bağlı olan bu faaliyetleri yürüten TOKİ konut ve işyeri sahibi olmasını kolaylaştıran projeler merakla beklenmektedir. Aynı zamanda temmuz ve ağustos aylarında ihaleleri yapılacak olan bu projelerin kapsamında kentsel dönüşüm yenilenmeli yer almaktadır.

1883 Tane Konut 28 Dükkân projesi

İstanbul’da yapacağı 4 projenin kapsamlı olarak 1883 konut ve 28 dükkândan oluşacağı belirtilmiştir. 300 konutun yer aldığı ve Kağıthane ilçesinde Osman Paşa Mahallesi’nde yapılacak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 9 Temmuzdur. Saat 14.30 da gerçekleştirileceğini duyulmuştur. Ayrıca bu ihale elektronik ortama olarak düzenlenecektir. 427 konutun ve 28 dükkân inşaatı ihalesinin yapılacağı Esenler ilçesindeki Güney proje alanı kentsel dönüşüm ve gelişim projesinde ise 4. etap bir bölge ihalelerinin yapılacağı tarih 30 Temmuz olarak açıklanmıştır. İhale saati 14.00 da gerçekleştirilecektir. Esenler‘de yeni güney proje alanı kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 3. Etaptır. Ayrıca bu proje 598 tane konut ihale çıkarılacaktır. Bu ihalenin tarihi 10 Ağustos 2021 ve saatini 14.30 olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda gerçekleştirilecek son proje ihalesi ise Anadolu Yakası’nın Parlayan Yıldızı Tuzla ilçesidir. Aydınlı Mahallesi, Konaşlı mevki ile gerçekleştirilecektir. 508 konutluk projenin ihalesinin tarihi ise 13 Ağustos 2021 olarak belirlenmiştir. Saati de 14.00 olarak düzenlenmiştir.

Toki İstanbul Kağıthane, Esenler ve Tuzla’ya 4 yeni proje ihalesi 

İhalelerin harici olarak belirlenmiştir. Bu projeler kapsamında kentsel dönüşüm projeleri de dahildir. Aynı zamanda TOKİ İstanbul’daki 4 yeni projesi ile bu yazı gerçekleştirmektedir. Ayrıca bu projeye çıkan evlerin temmuz ve ağustos aylarında yapılacak olan ihaleleri ile birlikte proje kapsamında kentsel dönüşüm yenilemede yer almaktadır. TOKİ toplam olarak 1883 konut ve 28 dükkan projesi ile bu yaz İstanbul’da hareketlenme başlatmıştır.

Bu şekilde TOKİ’nin yeni yapacağı projeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…