Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Kırşehir Akpınar 3. etap kura sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir İli, Akpınar İlçesi’nde hayata geçirilen ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Toki Kırşehir Akpınar projesinin 3. etabında yer alan dairelerin kuraları çekildi.

Kırşehir Akpınar 3. etap Toki konutları projesinde yer alan toplam 141 adet dairenin hak sahipliği belirleme kurası için çekiliş gerçekleştirildi. Kura çekilişi 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00’da Akpınar Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda yapıldı. Kura sonucu daire sahibi olan vatandaşların isimleri de belli olmuş oldu.

İhalesi 22 Haziran 2017 Perşembe günü yapılan Kırşehir Akpınar 3. etap Toki konutları projesinde dairelerin dışında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Kırşehir Akpınar 3. etap Toki konutları projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 3 normal katlı olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutları 109 tanesi 2+1 ve 32 tanesi de 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

Geleneksel mimariyi de göz önünde bulundurularak tasarlanan Kırşehir Akpınar 3. etap Toki konutları projesindeki blokların dış cephelerinde yöreye özgü taş kaplamalar, ahşap görünümlü inşaat elemanları kullanıldı.

Toki Kırşehir Akpınar 3. etap kura sonuçları açıklandığında kura lisesi Tasinmazhaber.Com’da olacak.