Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki konut ve işyerlerini açık artırmayla satıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 40 ilde 129 konutu açık arttırmayla satışa sunacaktır. Ayrıca 22 ilde 145 iş yerini 16-17 Şubat 2022 tarihinde konutları açık artırma yöntemiyle satacaktır. Ayrıca alıcılar yüzde 25, yüzde 50 peşinat, 120 ay vade ile iş yerlerine ise yüzde 15, yüzde 25, yüzde 50 peşinat 120 ay vade ile sahip olabilecektir. Konutlar için 16 Şubat 2022 Çarşamba günü açık arttırma olacaktır. Ayrıca iş yerleri için 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 10.30’da açık artırma yapılacaktır.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı %25 ve %50 peşinat ve 120 ay vade fırsatı sunuyor

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecektir. Ayrıca internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecektir.
Alıcılar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yozgat ve Zonguldak’ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 ve yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecektir.

Ayrıca Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Niğde, Trabzon, Siirt, Osmaniye ve Zonguldak’ta satışa sunulan iş yerleri yüzde 15, 25 ve 50 peşinat ile 120 ay vadeyle alınabilecektir. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecektir. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecektir. Ayrıntılı bilgilere “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adreslerinden ve “444 86 54” numaralı telefondan ulaşılabilecektir.
Diğer Toki haberleri için tıklayınız…