Kategoriler
İhaleler

Toki Malatya Yeşilyurt Yakınca ihalesi 14 Aralık’ta

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmesi planlanan Toki Malatya Yeşilyurt Yakınca Konutları projesinin ihalesi yaklaşmıştır. Toki Malatya Yeşilyurt Yakınca ihalesi ne zaman yapılacak. Malatya Yakınca Deprem Konutları 2. Etap olarak da bilinen bu etapta inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Toki’den Malatya Yeşilyurt’a 541 konut

Proje Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 541 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak tanımlanmaktadır. Toplu konut projesinde 541 adet dairenin yer alması planlanmaktadır. Aynı zamanda konut projesi içerisinde 22 adet ticari ünite de yer almaktadır. Dairelerin 2+1 ve 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmesi beklenmektedir. E- ihale yöntemi ile yapılması planlanan ihale 14 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30’da gerçekleştirilecektir.

Toki Malatya Yeşilyurt Yakınca Evleri projesindeki konutların tünel kalıp sistemi ile inşa edilmesi planlanmaktadır. Fakat 100 adet konut ve 22 adet ticari ünite konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir. Toplu konut projesinin yer teslimi yapıldıktan sonra 650 takvim gününde tamamlanması planlanmaktadır. İşe başlanma süreci ise sözleşmenin imzalandığı tarihten sonra 10 gün içerisinde olacaktır. Konut projesi Malatya Yakınca Deprem Konutları olarak ta geçmektedir. Malatya Yakınca Deprem Konutları iki etap halinde yapılmaktadır. İlk etabında ise teslimler yaklaşmıştır.

Toki Malatya Yeşilyurt Yakınca ihalesi sonrasında neler oluyor?

Toplu konut projesinin ihalesi yapıldıktan sonra projenin satışa sunulması süreci başlayacaktır. Ardından ise başvuru süreci, sonrasında kura çekilişi süreci olmaktadır. İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacaktır. Yeşilyurt konut projesinin birinci etabı tamamlanmak üzeredir. İkinci etabının ihalesi ise 14 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30’da yapılacaktır. Konut projesinde konut ve ticari ünitelerin dışında ayrıca sosyal alanlarında yer alması beklenmektedir. Bu konutlar 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra bu depremden etkilenen vatandaşlar için yapılmaktadır.

Malatya Yeşilyurt Yakınca Toki Konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….